Top

Voorouderstest via moederskant (Maternaal)

  • Voorouderstest via moederskant (Maternaal)
199,00


Voorouderstest via moederskant (Maternaal)


Door deze exclusieve bijdrage van de moeder kan men zijn of haar moederlijke erfelijke lijn herleiden. Erfelijke lijnen worden worden onderverdeeld in  "haplogroepen"- een van de meer dan twintig grote groepen die het menselijk ras omvatten.

Hoe werkt het? 
Ongeveer 175.000 jaar geleden, lag de oorsprong van de moderne menselijke ras ergens in Oost-Afrika. Na verloop van tijd begon de migratie vanuit Afrika naar de rest van de wereld en zodra groepen zich vestigden in verschillende geografische gebieden nam hun DNA verschillende markers aan. Dit creëerde  een genetisch record van de  migratie van onze voorouders  in de oude wereld. Deze indicatoren definiëren de haplogroep waartoe u behoort en is geassocieerd met een plaats van herkomst, zoals vertegenwoordigd door de letters in de kaart hieronder.

 

Stamt u af tot de oorspronkelijke kolonisten in Europa, vóór het begin van de IJstijd (meer dan 20.000 jaar geleden)? Of waren uw voorouders meer recente bezoekers uit de buurlanden in Azië, of zelfs Noord-Afrika? Bent u verbonden met een beroemde historische figuur? Zoek dit vandaag uit door het bestellen van uw  Voorouders Test via de vrouwelijke (moeders) lijn.

Hoe worden de DNA-monsters verzameld? 
Monsters voor onze  Voorouders DNA-test worden verzameld met behulp van speciale wattenstaafjes, waarmee u een monster neemt van uw wangslijmvlies.  
Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een set om DNA monsters te nemen, met daarbij instructies hoe u uw monsters moet nemen. 

Wat wordt in de rapportage weergegeven? 

Het analyse rapport geeft uw haplogroep weer en geeft daarmee een indicatie uit welk gebied uw voorouders via uw moederskant kwamen.  Het rapport bevat ook de ruwe gegevens van uw mtDNA-test, die u kunt gebruiken voor verder onderzoek in tal van openbare databases en afkomst projecten. De rapportage omvat:

  • Uw haplogroep aanwijzing
  • Een persoonlijke kaart die de reis over de wereld van uw voorouders afbeeldt en waar zij aanvankelijk gevestigd waren in de oude wereld.
  • Uw ruwe mtDNA gegevens, een opsomming van de verschillen tussen uw sequentie en die van de herziene Cambridge Reference Sequence
  • feiten over uw haplogroep, met inbegrip van die delen van de wereld waar u uw 'genetische neven "en de beroemde mensen, die dezelfde haplogroep hebben, kunt vinden.

 

Standaard ontvangt u een e-mail met bestanden waarin de kaarten met herkomst zijn weergegeven.
Geteste partijen
1 persoon
Resultaat:
Binnen 4-6weken na ontvangst monster

 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over