Top

Voorouders

Weet u dat DNA wordt doorgegeven van generatie op generatie? Door gebruik te maken van deze eigenschap van DNA is het door nieuw onderzoek nu mogelijk om na te gaan waar uw verre voorouders vandaan kwamen, de migratieroutes die uw voorouders namen en met welke bevolkingsgroep op aarde uw DNA het meest overeenkomt.

Het resultaat van deze test geeft u een uniek inzicht waar uw voorouders vandaan kwamen en u krijgt een uniek inzicht in uw raciale en etnische afkomst.

Origins
Origins
De Origins test is ontwikkeld om iemands bio - geografische afkomst te bepalen . Als u nieuwsgierig en geïnteresseerd bent in het onderzoeken van uw familiegeschiedenis , of u wilt gewoon meer weten over u en uw achtergrond , kan deze test u voorzien van een duidelijker inzicht in uw genetische afkomst en een platform bieden in verder onderzoek over uw mogelijke voorouders.
€ 210,00
Voorouderstest via moederskant (Maternaal)
Voorouderstest via moederskant (Maternaal)
We bieden een Voorouders Test aan, die uw erfelijke achtergrond via uw moederskant analyseert door het testen van uw mitochondriaal DNA (mtDNA). Deze test is gebaseerd op het feit dat zowel mannen als vrouwen hun mitochondriaal DNA, gevonden buiten de celkern, alleen van hun moeder kunnen erven.
€ 199,00
Voorouderstest via vaderlijke lijn (Paternal)
Voorouderstest via vaderlijke lijn (Paternal)
We bieden een vaderlijke Voorouders Test aan, die uw erfelijke achtergrond via uw vaderskant analyseert door het testen van uw Y-chromosomen. Y-chromomen zijn enkel aanwezig bij mannen. Door deze exclusieve bijdrage van de vader kan men zijn vaderlijk erfelijke lijn herleiden.
€ 135,00