Top

mtDNA (vrouwelijke lijn) test

  • mtDNA (vrouwelijke lijn) test
455,00


mtDNA (vrouwelijke lijn) test


Uw mtDNA is hetzelfde als het mtDNA van uw moeder, dat weer hetzelfde is als het mtDNA van haar moeder. mtDNA verandert heel langzaam, waardoor het minder geschikt is voor het vaststellen van nauwe verwantschap dan van algemene verwantschap. Als het mtDNA van twee mensen overeenkomt, dan is de kans groot dat ze een voorouder aan moederszijde delen.  Maar op basis van mtDNA is het moeilijk te bepalen of dit een recente voorouder is of een van honderden jaren geleden.  Bij deze test is het belangrijk niet uit het oog te verliezen dat het mtDNA van een man alleen van zijn moeder afkomstig is en niet wordt doorgegeven aan zijn nazaten.

Deze genetische test is nuttig bij het verstrekken van extra bewijs van een biologische relatie tussen personen in moeilijke of complexe DNA-tests situaties.  Het is ook nuttig voor mensen die zijn herenigd na jaren van scheiding door omstandigheden, zoals adoptie.

Hoe werkt een mito-origine DNA test?

U ontvangt na ontvangst van de betaling van ons een testset waarmee u de DNA monsters kunt nemen. Het is belangrijk dat u de monsters zorgvuldig neemt en er voor zorgt dat de monsters niet vervuild raken met ander DNA. Iedere testkit is voorzien van een uniek serie nummer. Binnen in het pakket bevindt zich een contract. Dat contract regelt de strikte vertrouwelijkheid tussen u en het uitvoerend laboratorium. Tevens wordt via dat contract door u aangegeven dat geen persoonlijke rechten van de betrokkenen zijn aangetast en dat de testen in worden gezonden met de uitdrukkelijke toestemming van de betrokken partijen.
De test wordt uitgevoerd door een gerenomeerd laboratorium. In het pakket zit een gefrankeerde envelop die u kunt gebruiken om het op te sturen.

De testresultaten zijn enkel slechts beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden.

Geteste partijen
2 vermeende verwanten of meer 

Resultaat:
Binnen 4 weken na ontvangst monster

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over