Top

Genetische reconstructie

  • Genetische reconstructie
455,00


Genetische reconstructie

In genetische reconstructie worden een reeks van DNA -testsen uitgevoerd om te bepalen of een kind familie is van de naaste familieleden van de vermeende vader. Het is een indirecte manier om familierelaties te bepalen, met name wanneer een vermeende vader niet beschikbaar is voor een vaderschapstest.

In de test wordt het kind DNA-profiel vergeleken met de DNA-profielen van ten minste twee van de vermeende vader naaste familieleden. Een naast familielid kan een volle broer of zus of een biologische ouder zijn. Elke individuele DNA-profiel is uniek, maar verwanten zullen een aanzienlijk deel van de DNA-profielen delen vanwege de erfelijkheid van het DNA .

Genetische reconstructie vereist complexe analytische methoden . Als er slechts twee van de vermeende vader nauw verwanten beschikbaar zijn om de test af te leggen, is de deelname van de moeder van het kind nodig. Als de moeder van het kind niet beschikbaar is, kunnen we de test alleen uitvoeren met de deelname van ten minste drie verwanten van de vermeende vader.

Te testen personen:

kind, moeder (verplicht) en minimaal twee verwanten van biologische vader of

kind en drie verwanten van biologische vader

Resultaat:

14 werkdagen na ontvangst monsters (in laboratorium)


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over