Top

DNA Vaderschapstest

  • DNA Vaderschapstest
185,00


DNA vaderschapstest

Een DNA-test vaderschap heeft twee mogelijke resultaten:

  • Uitsluiting- de vermeende vader is niet  de biologische vader van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven door een 0% waarschijnlijkheid van vaderschap. 
  • Niet uitsluiten- de vermeende vader is niet uitgesloten als de biologische vader van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven met een waarschijnlijkheid van vaderschap van 99,9% of hoger. Dit betekent dat vaderschap praktisch gesproken is bewezen met een waarschijnlijkheid van groter dan 99,99%. In het geval van een vader/kind test is de waarschijnlijkheid iets kleiner dan in het geval van een vader/moeder/kind test.

De testresultaten zijn enkel slechts beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden. De resultaten mogen niet zondermeer worden meegenomen in een rechtszaak. Voor een rechtsgeldige DNA vaderschapstest komen er kosten kosten bij, in verband met de extra procedures die gevolgd moeten worden.


Indien nodig, kunt u een vaderschapstest uit laten voeren zonder de moeder. Dit staat bekend als een moederloos vaderschapstest.  Een moederloos test vereist bijkomende testen en statistische analyse, maar we bieden deze diensten zonder extra kosten.

Naast de standaard test (waarbij 3 mond swab monsters worden genomen en geanalyseerd), kunt u ook kiezen om nog een extra monster te nemen van een andere persoon (extra kinderen of vermeende vaders). De prijzen bij die optie komen bovenop de standaardprijs. 
De standaard test wordt uitgevoerd op 16 genetische markers. Wij kunnen deze test (als eerste in Nederland!) ook aanbieden op 20 of 25 genetische markers. Hoe hoger het aantal genetische markers, hoe groter de betrouwbaarheid van het test resultaat.

 

De test wordt normaal uitgevoerd met een monster uit uw wangslijmvlies. 


 

Geteste partijen
1 kind, 1 vermeende vader, 1 moeder (indien beschikbaar; zonder extra kosten!)
Garantie:
99,99% en hoger
Resultaat:
Binnen 5 werkdagen na ontvangst monster door het laboratorium

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over