Top

Life-style DNA testenIn tegenstelling tot de DNA relatie testen, geven deze DNA testen een inzicht in uw DNA profiel in relatie tot de kans op het krijgen van aandoeningen of uw gevoeligheid van bepaalde factoren die uw gezondheid kunnen beïnvloeden. Met deze wetenschap van uw DNA profiel kunt u heel gericht bepaalde aspecten van uw gezondheid benaderen.
DNA testen zijn de toekomst van de preventieve gezondheidszorg.
Genetische allergie en intolerantie test ( HomeDNA™)
Genetische allergie en intolerantie test ( HomeDNA™)
Een op wetenschap gebaseerde DNA-test die 35 genomen analyseert en onthult hoe de genen een persoon meer gevoelig kunnen maken (allergie of intolerantie) voor de volgende  acht belangrijke gebieden:
- Gluten
- Koemelk eiwit
- Pinda
- Histamine
- Lactose
- Ei
- Andere voedingsmiddelen
- Huisdieren
€ 145,00
Genetische sport en voeding test (Gezond Gewicht HomeDNA™)
Genetische sport en voeding test (Gezond Gewicht HomeDNA™)
Elimineer het giswerk om een gezond gewicht te bereiken en te handhaven. HomeDNA ™ Gezond gewicht test is een wetenschappelijk onderbouwd gewichtsbeheer test en programma dat uw unieke genetische samenstelling identificeert.  U ontvangt een rapport met daarin voedings- en oefen adviezen specifiek afgestemd op uw genotype.
Neem gewoon de eenvoudige DNA-test thuis en binnen 4 tot 8 weken ontvangt u uw
persoonlijke voeding en fitness aanbevelingen die het beste werken voor uw lichaam.
Maak u klaar om de controle over uw gezondheid in handen te nemen.
€ 145,00
Genetische veroudering huid test (SkinDNA HomeDNA™)
Genetische veroudering huid test (SkinDNA HomeDNA™)
We bieden een revolutionaire test aan. Op basis van uw DNA gegevens kunt u nu bepalen welke factoren voor u van belang zijn voor het ouder worden van uw huid. Met de resultaten van deze test kunt u het beoordelen welke producten/ingrediënten voor u het meest geschikt zijn om het verouderingsproces te vertragen. Geen enkele schoonheidsspecialiste kan u een beter advies geven voor uw huid dan deze test.
€ 145,00