Top

Y-Chromosoom DNA test

  • Y-Chromosoom DNA test
360,00


Y-Chromosoom DNA test


Een Y-STR test werkt op specifieke DNA-merkers op het Y-chromosoom, die wordt doorgegeven van vader op zoon en die relatief onveranderd is gedurende de generaties. (Alleen mannen hebben het Y-chromosoom, zodat alleen mannen kunnen deelnemen aan dit type van genetische testen.)Mannen die biologisch verwant zijn via hun vaders hebben dezelfde of zeer vergelijkbare Y-STR-profielen, terwijl de mannen die geen verband met elkaar hebben verschillende Y-STR-profielen hebben. Gelieve er nota van te nemen dat de Y-STR testen uiterst nuttig kunnen zijn bij het bepalen van de mannelijke verwantschap, maar het levert geen informatie over hoe de geteste mannen gerelateerd zijn (dat wil zeggen, als vader / zoon, oom / neef, enz.).

Hoe werkt een y-chromosoom DNA test?

U ontvangt na ontvangst van de betaling van ons een testset waarmee u de DNA monsters kunt nemen. Het is belangrijk dat u de monsters zorgvuldig neemt en er voor zorgt dat de monsters niet vervuild raken met ander DNA. Iedere testkit is voorzien van een uniek serie nummer. Binnen in het pakket bevindt zich een contract. Dat contract regelt de strikte vertrouwelijkheid tussen u en het uitvoerend laboratorium. Tevens wordt via dat contract door u aangegeven dat geen persoonlijke rechten van de betrokkenen zijn aangetast en dat de testen in worden gezonden met de uitdrukkelijke toestemming van de betrokken partijen.
De test wordt uitgevoerd door een gerenomeerd laboratorium. In het pakket zit een gefrankeerde envelop die u kunt gebruiken om het op te sturen.

De testresultaten zijn enkel slechts beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden.

Geteste partijen
2 mannen (standaard)  of meer 

Resultaat:
Binnen 10 werkdagen na ontvangst monster

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over