Top

DNA Profiel

  • DNA Profiel
85,00


DNA typering kan handig zijn bij mensen voor:

  • Bescherming van hun landgoederen uit onrechtmatige aanspraken na hun overlijden.
  • Ervoor te zorgen dat zij kunnen worden geïdentificeerd in geval van catastrofale dood (Dit is vooral handig voor mensen in risicovolle beroepen, met inbegrip van militair personeel en noodhulpdiensten werknemers.).

Door het analyseren van een individueel monster uit het mondslijmvlies, kunnen we  een rapport genereren dat de lijsten zijn of haar 2 allelen van elk 16 DNA merkers bevat. Deze 16-merkers zijn zeer variabel tussen individuen en kan dus worden gebruikt om een onderscheid te maken tussen de ene of andere persoon.

Het verslag dat we genereren, een zogenaamd DNA-profiel of de DNA-typering rapport kan dienen als een soort genetische identiteitskaart voor het individu. Met uitzondering van identieke tweelingen, zijn geen twee individuele 'DNA-profielen'  precies hetzelfde.

Als u een DNA profiel bij ons laat opmaken heeft u de mogelijkheid om uw DNA ook voor 15 jaar bij ons op te slaan. Uw genetische gegevens liggen dan onder ideale omstandigheden opgeslagen in speciaal daarvoor ingerichte en beveiligde ruimtes. Uw DNA kan daarom gebruikt worden op het moment dat het nodig is, ook als dit na uw overlijden is. Uw DNA materiaal kunt u wellicht ook in de toekomst gebruiken voor genetisch onderzoek naar erfelijk bepaalde ziekten en afwijkingen.

Resultaat:
5 werkdagen (na ontvangst monster)

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over